MOKYKLOS VEIKLOS ĮSIVERTINIMAS
Hey.lt - Nemokamas lankytoju skaitliukas
© 2024 Visos teises saugomos
Sprendimas: webmanija.lt
... / Galerija / 2013-2014 mokslo metų foto galerija / POPIETĖ „AŠ SKAIČIAU KNYGĄ“

Lapkričio 2 d, penktadienį, 7a,b ir 8b klasių mokiniai po šešių pamokų atėjo į Ruklos Jono Stanislausko  pagrindinės mokyklos biblioteką, kurioje įvyko netradicinė užklasinio skaitymo pamoka – popietė „Aš skaičiau knygą“.  Pamoką parengė lietuvių kalbos mokytoja Ema  Vosylienė kartu su mokyklos bibliotekininke Lilija Stepšiene.
Malonu buvo paklausyti  moksleivių skaitytų knygų pristatymų, sužinoti daugiau apie knygos pranašumus, paskaityti  įžymių žmonių mintis apie knygą.
Jaukioje mokyklos bibliotekos aplinkoje ir vaikai, ir suaugusieji pajuto nepaprastą  knygos ryšį, suartinantį  žmones
Lapkričio 2 d, penktadienį, 7a,b ir 8b klasių mokiniai po šešių pamokų atėjo į Ruklos Jono Stanislausko pagrindinės mokyklos biblioteką, kurioje įvyko netradicinė užklasinio skaitymo pamoka – popietė „Aš skaičiau knygą“. Pamoką parengė lietuvių kalbos mokytoja Ema Vosylienė kartu su mokyklos bibliotekininke Lilija Stepšiene. Malonu buvo paklausyti moksleivių skaitytų knygų pristatymų, sužinoti daugiau apie knygos pranašumus, paskaityti įžymių žmonių mintis apie knygą. Jaukioje mokyklos bibliotekos aplinkoje ir vaikai, ir suaugusieji pajuto nepaprastą knygos ryšį, suartinantį žmones